Forside

Bolig i Alanya Tyrkiet - Oversigt over boliger i Alanya her

Bolig i Bodrum Tyrkiet
Find bolig i Bodrum her


Fly fra Danmark til Bodrum turen tager kun 3 1/2 time og så er man i sin tyrkiske bolig midt i varmen. Af de bedre steder at købe bolig i Bodrum, er Gündogan og Yalikavak. Begge byer ligger ca. 50 km fra lufthavnen og ca. 22 km fra Bodrum centrum.

Bodrum (oprindeligt Halikarnassos) er et af de mest internationale steder at købe bolig i Tyrkiet og er kendt for sit flotte og livlige natteliv. Her er ligeledes god mulighed for sightseeing og mest kendt er kong Mausolus grav (bedre kendt som Mausolæet i Halikarnassos), der er et af verdens syv vidundere.Boligerne ligger næsten alle nær strand og marina
Bodrum har en lille strand i centrum, men det anbefales at lægge vejen omkring dolmusstationen, hvor du finder gode forbindelser til strandene langs halvøens kyst.
I marinaen er der eksklusive luksusyachts, flotte sejlskibe og mindre både. Det er en fornøjelse at gå rundt og kigge bådene og livet på havnen. Bodrum byder også på noget af Tyrkiets bedste natteliv. Her er jazz-klubber med live bands, små dansesteder med lokal folkemusik og mavedans, samt to af Europas største diskoteker, Halikarnas og Catamaran.

Så for at gøre en lang historie kort, så er Bodrum af gode grunde et af de populæreste steder at købe bolig i Tyrkiet!Billig Laptop Computer - Romantisk Brunch og Restaurant